The logo
Bij AioriQ, waar innovatie en expertise samenkomen om de toekomst vorm te geven

Samen hebben Ilja en Eric een dynamisch team van getalenteerde professionals gevormd bij AioriQ, met als missie organisaties te ondersteunen bij het omarmen van de nieuwste technologische mogelijkheden. Onze benadering gaat verder dan het leveren van softwareoplossingen; we streven ernaar om partnerschappen op te bouwen, behoeften te begrijpen en oplossingen te bieden die de weg vrijmaken naar een gedurfde toekomst.

Bij AioriQ geloven we dat elk idee potentieel heeft. Samen bouwen aan een succesvolle digitale toekomst en aan uw succesverhaal.

Wij gaan verder dan wat jij denkt dat vandaag mogelijk is

Ilja Vinzenz

Ilja is een pionier op het gebied van moderne technologie met meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer. Voordat hij zijn rol als code tinkerer bij AioriQ op zich nam, was hij de medeoprichter van Joolsi, een baanbrekend platform dat sociale media weer écht sociaal maakte.

Eric Nieuwerth

Eric is een ervaren managementadviseur. Na een succesvolle carrière bij Capgemini Invent met een bewezen staat van dienst is hij ondernemer geworden. Zijn kracht ligt in een brug slaan tussen business en IT, middels zowel advies, management als uitvoering.

Gave cases waar we aan werken

Iemand fietsend op een racefiet

Triatlon Zutphen 2023: het grote sportfeest, gesponsord door AioriQ

Sportliefhebbers en Zutphenaren, maak je klaar voor het sportevenement van het jaar! AioriQ is verheugd om dit jaar opnieuw deel uit te maken van de Triatlon Zutphen.... Lees verder

Mensen die een trap aflopen van een perron

Slimme berekeningen, slimme beslissingen voor ProRail's financiële lange termijn planning

We hebben hard gewerkt aan het ontwikkelen van een geavanceerde maatwerkoplossing die de objectgegevens van ProRail verbetert en omzet in een.... Lees verder

Bij AioriQ hechten we grote waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. We streven ernaar software op te leveren die voldoet aan deze kenmerken door een strategie te ontwikkelen die naadloos aansluit op de doelen van jouw organisatie. Met ons bewezen projectmanagement zorgen we ervoor dat jouw project tijdig en binnen het budget wordt afgerond. Zo kun jij je volledig concentreren op de bedrijfsvoering, terwijl wij de softwareoplossing verzorgen.

Kortom, wil je ook profiteren van onze scherpe analyses, slimme oplossingen en innovatieve toepassingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bij AioriQ staan we klaar om je te helpen de weg naar de toekomst te verkennen!

Neem contact met ons op
© Copyright AioriQ B.V. 2024