The logo
Triatlon Zutphen 2023: het grote sportfeest, gesponsord door AioriQ

Sportliefhebbers en Zutphenaren, maak je klaar voor het sportevenement van het jaar! AioriQ is verheugd om dit jaar opnieuw deel uit te maken van de Triatlon Zutphen, een recreatieve stadstriatlon die Zutphen tot leven brengt. We kunnen niet wachten om deelnemers en toeschouwers te verwelkomen in deze unieke setting. Lees verder om te ontdekken hoe we de stad, sport en jullie aanmoediging samenvoegen tot een geweldig spektakel.

Over de Triatlon Zutphen

De "Triatlon Zutphen" is een feestelijke stadstriatlon die het hart van Zutphen in vuur en vlam zet. In de prachtige Vispoortgracht wordt gezwommen, langs de schilderachtige IJssel wordt gefietst, en door het historische centrum van Zutphen wordt gerend. Het is een evenement waarbij meedoen belangrijker is dan winnen, en je kunt solo deelnemen of met een estafette-team. We hebben twee afstanden: een mini-triatlon (1/16e) en een sprint-triatlon (1/8e).

De leukste stadstriatlon van Nederland!

Waarom AioriQ de Triatlon Zutphen ondersteunt

Bij AioriQ geloven we in de kracht van beweging om de geest te zuiveren. We willen graag dat Zutphen, de stad waarin we zijn gevestigd, meer bekendheid krijgt. Als fervente sporters zien we de Triatlon Zutphen als de perfecte gelegenheid om onze stad op de kaart te zetten en tegelijkertijd onze passie voor sport te vieren.

Onze bijdrage

Dit jaar zijn we trotse sponsors van de Triatlon Zutphen. Onze betrokkenheid omvat:

Waarom je dit niet wilt missen

Ontmoet Eric

Eén van de oprichters van AioriQ, Eric, zal aanwezig zijn op het evenement. Als sportliefhebber en mede-Zutphenaar, kijkt hij ernaar uit om de sfeer te proeven en mensen te ontmoeten.

Laten we samen genieten van de Triatlon Zutphen en onze stad op de kaart zetten. We zien je daar!

Let op: Houd 10 september vrij in je agenda!

Terug

Ook interessant

Mensen die een trap aflopen van een perron

Slimme berekeningen, slimme beslissingen voor ProRail's financiële lange termijn planning

We hebben hard gewerkt aan het ontwikkelen van een geavanceerde maatwerkoplossing die de objectgegevens van ProRail verbetert en omzet in een.... Lees verder

Twee vrouwen op een laptop die een website bekijken

Hoe Con Amore de gebruikerservaring transformeerde met front-end optimalisatie

Con Amore is een gespecialiseerd opleidingscentrum dat bijdraagt aan de nieuwe generatie gezondheidsprofessionals. Door slimme aanpassingen aan de website van Con Amore... Lees verder

Als jij ook vooruit wilt kijken dan zijn wij er voor jou! Met onze diepgaande kennis van organisatieprocessen, technologische expertise en softwareontwikkeling kunnen wij jouw bedrijf helpen om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen en jouw processen stroomlijnen. En wie weet, misschien krijg je zelfs wat extra tijd om te genieten van een lekkere kop koffie terwijl onze software het werk doet! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen.

Neem contact met ons op
© Copyright AioriQ B.V. 2024