The logo
Slimme berekeningen, slimme beslissingen voor ProRail's financiële lange termijn planning

We hebben hard gewerkt aan het ontwikkelen van een geavanceerde maatwerkoplossing die de technische objectgegevens van ProRail verbetert en omzet in een financiële lange termijn planning. Met onze algoritmen hebben we de gegevensnauwkeurigheid verhoogd van 78 naar 89 procent.

Onze samenwerking met ProRail begon met een grondige inventarisatie van hun wensen, doelen en uitdagingen. Door een diepgaand inzicht te verkrijgen in hun behoeften voor het LT-plan, hebben we een nieuwe rekenmodel ontwikkeld die naadloos aansluit op hun bestaande processen en systemen.Onze samenwerking met ProRail begon met een grondige inventarisatie van hun wensen, doelen en uitdagingen. Door een diepgaand inzicht te verkrijgen in hun behoeften voor het LT-plan, hebben we een nieuwe rekenmodel ontwikkeld die naadloos aansluit op hun bestaande processen en systemen.

Gegevensnauwkeurigheid verhoogd van 78% naar 89%

In samenwerking met technische systeemspecialisten van ProRail hebben we beleids- en rekenregels bepaald die essentieel zijn bij het vaststellen van de vervangingsbehoefte. Deze regels hebben we vertaald naar calculatiemodellen, waardoor we nauwkeurige resultaten kunnen garanderen.

Maar daar bleef het niet bij. Ons ervaren team van softwareontwikkelaars heeft de calculatiemodellen omgezet in een krachtige maatwerkoplossing. We hebben een online portaal gecreëerd waarin de resultaten op een overzichtelijke manier worden weergegeven. Dankzij onze technologische expertise integreert het naadloos met de bestaande systemen van ProRail.

We hebben significante vooruitgang geboekt bij het verminderen van complexiteit van rekenregels, en het vergroten van reproduceerbaarheid van de rekenmodellen voor andere financiële lange termijn plannen binnen ProRail. In de toekomst, zullen de nieuwe rekenmodellen voor meer consistentie zorgen binnen de verschillende financiële lange termijn plannen. Onze software biedt diepgaand inzicht in de financieringsbehoefte over de jaren heen. In de toekomst kunnen er diepgaande analyses plaatsvinden tussen budgettering uit het verleden en de daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden aan het spoor. ProRail heeft niet alleen waardevol inzicht gekregen in hun investerings- en financieringsbehoeften, maar ook een verbeterde gegevenskwaliteit die leidt tot betere besluitvorming.

Wij begrijpen de technische uitdagingen waar organisaties zoals ProRail mee te maken hebben. We zijn er trots op dat we met onze expertise hebben kunnen bijdragen aan het succes van ProRail. Door onze krachten te bundelen, werken we samen aan de toekomst van het Nederlandse spoorwegnetwerk.

Terug

Ook interessant

Twee vrouwen op een laptop die een website bekijken

Hoe Con Amore de gebruikerservaring transformeerde met front-end optimalisatie

Con Amore is een gespecialiseerd opleidingscentrum dat bijdraagt aan de nieuwe generatie gezondheidsprofessionals. Door slimme aanpassingen aan de website van Con Amore... Lees verder

Iemand die aan het lassen is

Een nieuwe standaard: de Digitale Kennisbank voor Laswerkzaamheden bij ProRail

Als dé spoorwegbeheerder van Nederland speelt ProRail een cruciale rol bij de bouw, onderhoud, management en veiligheid van het gehele spoornetwerk. Om de technische kennis en... Lees verder

Als jij ook vooruit wilt kijken, dan zijn wij er voor jou! Met onze diepgaande kennis van algoritmen, technologische expertise en softwareontwikkeling kunnen wij jouw bedrijf helpen om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen en jouw processen te stroomlijnen. En wie weet, misschien krijg je zelfs wat extra tijd om te genieten van een lekkere kop koffie terwijl onze software het werk doet! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Neem contact met ons op
© Copyright AioriQ B.V. 2024