The logo
Een nieuwe standaard: de Digitale Kennisbank voor Laswerkzaamheden bij ProRail

Als dé spoorwegbeheerder van Nederland speelt ProRail een cruciale rol bij de bouw, onderhoud, management en veiligheid van het gehele spoornetwerk. Om de technische kennis en expertise naar een hoger niveau te tillen hebben wij samen met ProRail een revolutionaire online kennisbank ontwikkeld. In deze kennisbank zijn de gekwalificeerde lasmethoden die door ProRail-aannemers kunnen worden gebruikt te vinden. Zo vind je er eenvoudig installatie-instructies, de relevante certificaten en werkbeschrijvingen.

Ons voornaamste doel was het creëren van een online kennisbank die het onderhouden van certificaten en gekwalificeerde lasmethoden eenvoudig maakt. Op deze manier kunnen aannemers tijdens hun technische voorbereiding, voordat ze op pad gaan om spoorstaven te vervangen, de certificaten raadplegen. Maar nog belangrijker is dat deze online kennisbank gemakkelijk toegankelijk is via tablets of smartphones, zelfs onder moeilijke omstandigheden tijdens het werk aan het spoor.

Een revolutionaire nieuwe online kennisbank

Bij AioriQ begrijpen we dat technische termen en complexe concepten soms overweldigend kunnen zijn. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze kennisbank gebruiksvriendelijk is en de informatie in begrijpelijke taal wordt gepresenteerd. We willen complexe concepten verhelderen en ze toegankelijk maken voor iedereen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of nieuw bent in de spoorsector, onze kennisbank biedt je de informatie die je nodig hebt op een heldere en duidelijke manier.

Met onze technische expertise hebben we ervoor gezorgd dat de kennisbank een nieuwe standaard zet op het gebied van laswerkzaamheden. Dankzij de intuïtieve interface en de gebruiksvriendelijke navigatie kun je gemakkelijk de juiste lasmethoden, instructies en certificaten vinden. Of je nu op zoek bent naar specifieke lasrichtlijnen, veiligheidsvoorschriften of gedetailleerde werkbeschrijvingen, onze kennisbank staat voor je klaar.

Het beste van alles is dat onze digitale kennisbank altijd up-to-date is. Door het gemak van de kennisbank kan ProRail voortdurend de informatie bijwerken en verbeteren, zodat de aannemers altijd de meest recente richtlijnen en certificaten tot hun beschikking hebben. Op deze manier zorgen we ervoor dat ze met vertrouwen aan het werk kunnen gaan, wetende dat ze de juiste methoden en procedures volgen die door ProRail zijn goedgekeurd.

Of je nu aan het spoor werkt of verantwoordelijk bent voor het beheer van het spoornetwerk, de digitale kennisbank voor laswerkzaamheden bij ProRail is een onmisbare tool. Het is een betrouwbare gids die je begeleidt bij elke stap van het proces, van de voorbereiding tot de uitvoering van het werk.

Terug

Ook interessant

Iemand fietsend op een racefiet

Triatlon Zutphen 2023: het grote sportfeest, gesponsord door AioriQ

Sportliefhebbers en Zutphenaren, maak je klaar voor het sportevenement van het jaar! AioriQ is verheugd om dit jaar opnieuw deel uit te maken van de Triatlon Zutphen.... Lees verder

Mensen die een trap aflopen van een perron

Slimme berekeningen, slimme beslissingen voor ProRail's financiële lange termijn planning

We hebben hard gewerkt aan het ontwikkelen van een geavanceerde maatwerkoplossing die de objectgegevens van ProRail verbetert en omzet in een.... Lees verder

Hebben jullie veel kennis in huis die op een makkelijke manier toegankelijk moet worden? Neem dan contact met ons op. We plannen samen een digitale denktank waar we samen naar jullie strategische doelen kijken. Met onze diepgaande technologische expertise en softwareontwikkeling skills ontwikkelen we vervolgens een op maat gemaakte oplossing die past bij de toekomst. En wie weet, misschien krijg je zelfs wat extra tijd om te genieten van een lekkere kop koffie terwijl onze software het werk doet! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Neem contact met ons op
© Copyright AioriQ B.V. 2024