The logo
Hoe Con Amore de gebruikerservaring transformeerde met front-end optimalisatie

Con Amore is een gespecialiseerd opleidingscentrum dat bijdraagt aan de nieuwe generatie gezondheidsprofessionals. Door slimme aanpassingen aan de website van Con Amore zijn we erin geslaagd om hun check-out te stroomlijnen en te verbeteren, waardoor het voor klanten gemakkelijker is om opleidingen en nascholingen te kopen. Het is nu een stuk makkelijker om binnen de agenda met opleidingen en nascholingen een filtering te maken. Daarnaast hebben we de check-out geoptimaliseerd zodat klanten minder geneigd zijn om het check-out proces te verlaten.

Een nieuwe intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface

Wij begrijpen dat een geweldige gebruikerservaring niet alleen draait om goed werkende code maar ook waanzinnige visuele elementen. Het gaat er om dat klanten zich comfortabel voelen tijdens de gehele check-out, van het bekijken van opleidingen en nascholingen tot het voltooien van hun aankoop. Snellere laadtijden en een cleaner ontwerp van het proces zijn onderdeel hiervan.

Prestaties zijn net zo belangrijk onderdeel van de gebruikerservaring als het design. Door het vereenvoudigen van bepaalde modules wordt de agenda waarin de opleidingen worden weergegeven en de check-out, sneller geladen en ervaren gebruikers minder vertraging. Door de laadtijd van van de website te verbeteren en een cleaner ontwerp te implementer, heeft Con Amore niet alleen hun conversie verhoogd, maar ook hun klanttevredenheid vergroot. Het bewijs dat investeren in een betere gebruikerservaring loont!

We begrijpen allemaal hoe frustrerend het kan zijn om een trage of onoverzichtelijk website te gebruiken of vast te lopen tijdens de check-out. Bij Con Amore hebben we er alles aan gedaan om deze problemen op te lossen, zodat hun klanten een naadloze en plezierige check-out hebben.

Wij zetten ons in om onze klanten en hun gebruikers de best mogelijke oplossingen te bieden. We streven ernaar om door middel van innovatie en optimalisatie continu de diensten van onze klanten te verbeteren. We zijn trots op de samenwerking met Con Amore en kijken uit naar verdere succesverhalen.

Terug

Ook interessant

Iemand die aan het lassen is

Een nieuwe standaard: de Digitale Kennisbank voor Laswerkzaamheden bij ProRail

Als dé spoorwegbeheerder van Nederland speelt ProRail een cruciale rol bij de bouw, onderhoud, management en veiligheid van het gehele spoornetwerk. Om de technische kennis en... Lees verder

Iemand fietsend op een racefiet

Triatlon Zutphen 2023: het grote sportfeest, gesponsord door AioriQ

Sportliefhebbers en Zutphenaren, maak je klaar voor het sportevenement van het jaar! AioriQ is verheugd om dit jaar opnieuw deel uit te maken van de Triatlon Zutphen.... Lees verder

Als jij ook vooruit wilt kijken dan zijn wij er voor jou! Met onze diepgaande kennis van organisatieprocessen, technologische expertise en softwareontwikkeling kunnen wij jouw bedrijf helpen om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen en jouw processen stroomlijnen. En wie weet, misschien krijg je zelfs wat extra tijd om te genieten van een lekkere kop koffie terwijl onze software het werk doet! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen.

Neem contact met ons op
© Copyright AioriQ B.V. 2024